Svart läppstift

Ett extravagant svart läppstift är det perfekta valet om du ska på en Halloweenfest eller klär ut dig till något annat evenemang. Framhäv din utstyrsel med svarta läppar! Ett svart läppstift kan även användas direkt i ansiktet!

Du behöver dock inte vara rädd för att bära ett svart läppstift till vardags. Svarta läppstift är inte bara till för dem som gillar mode och smink i gothstil. Det räcker med lite mod och öga för detalj för att få till den rätta looken. Om du inte vågar använda svart kan du börja med ett mörkt läppstift i en annan färg – prova till exempel lila eller vinrött. Underskatta inte vikten av att använda en primer innan du applicerar ett mörkt läppstift, och att läppvård så att färgen håller längre.

Välj ett matt eller blankt svart läppstift från populära märken såsom NYX Professional Makeup, Estée Lauder och Yves Saint Laurent och njut av en ovanlig look.

Vårt tips: För vardagssmink gäller tumregeln att antingen ögonen eller läpparna bör dominera. Håll dig till detta för att få en proffsig look.