Loewe Solo EllaEau de  Toilette för Kvinnor

Loewe Solo Ella Eau de  Toilette för Kvinnor
Loewe Solo Ella Eau de  Toilette för Kvinnor
100 ml
1 004,00kr

Kod: LOW00883 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
måndag 2020-10-26

Parfym beskrivning Loewe Solo Ella
Komposition

Om du älskar frukt så kommer du att bli helt förtrollad av denna Eau de Toilette för kvinnor Loewe Solo Ella. De ljuvliga och saftiga fruktnoterna är svåra att motstå och kommer att förgylla din dag.

  • blommig-frukt doft
  • för en optimistisk kvinna
  • för daglig bruk

Komposition

Composition
Rosa pion, Sandelträd, Bärnsten, Vanilj, Passionsfrukt, Sockervadd, Bränd mandel, drakfrukt
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Loewe

Upptäck det spanska märket LOEWE.

Dofterna från LOEWE är bokstavligen talat som konstverk direkt från naturen. Parfymerna LOEWE tillverkas i Spanien och de är naturliga, organiska och innehåller förstklassiga, högt koncentrerade naturoljor.

Historian bakom märket LOEWE började skrivas i Spanien redan 1846. År 2013 utsågs Jonathan Anderson till kreativ chef på LOEWE, en av världens ledande designers. Från den tidpunkten skrevs ett nytt kapitel i märkets historia där huvudrollen innehas av hantverk, den pulserande spanska livsstilen och en intellektuell men ändå lekfull förhållning till mode.

Den första LOEWE-doften som Jonathan skapade för märket kallas LOEWE 001. Den skapades i samarbete med Nuriou Cruelles, chefsparfymör för LOEWE. Parfymens innovativa men samtidigt delikata doftkomposition präglas av samma fräschhet, mångfaldighet och vitalitet som själva märket LOEWE under Jonathans ledning.

Upptäck det breda utbudet av parfymer från LOEWE och prova någon av de populäraste dofterna, till exempel LOEWE Solo för män med fräscha citrustoner, eau de toiletten för män LOEWE Solo Cedro Eau med träiga och kryddiga toner eller eau de parfumen LOEWE 7 Anonimo som innehåller berusande toner av rökelse och läder. Om du är kvinna kommer du att uppskatta dofterna LOEWE Aura eller LOEWE 001 med lockande toner i trä.

Recensioner Loewe Solo Ella