Maison MargielaREPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Fri leverans
100 ml
961,00kr

I lager | Kod: MMG00326
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Alla lugna stunder när du njuter av ögonblicket till fullo tar form i eau de toilette unisex Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation. Denna zendoft är synonym med den känsla av glädje och harmoni som infinner sig till exempel när du smuttar på en kopp färskt bryggd matcha-te som du avnjuter hemma i soffan.

  • en aromatisk grön doft som väcker dina sinnen
  • perfekt för både män och kvinnor
  • en del av doftserien Replica inspirerad av våra minnen

Doftens komposition
Riktigt gnistrande toner av bergamott känner du av direkt i början. Den kompletteras med essenser av mandarin och ackord av grönt te. Därefter doftar matcha fram tillsammans med en berusande jasmin och apelsinblomma. Den perfekta upplevelsen avslutas med värmande bensoeharts som flätas samman med ackord av mossa och vitchoklad.

Doftens historia
Upplev en känsla av avkoppling som efter en skön meditation med doften Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation. En enda doft tillåter dina sinnen rymma dit de vill och uppleva nuets varenda sekund.

Flakongen till doften REPLICA Matcha Meditation pryds av en bomullsetikett – exakt samma som du hittar på modeplagg från kollektionen REPLICA. Fotot med polaroiddesign på asken påminner om doftens minneskaraktär, som hela serien REPLICA kännetecknas av.

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarinblomma , Bergamott, Grönt te
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Appelsinblomma , matcha, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Benzoin, Mossa, Vit choklad
Doftkategori
aromatisk, grön

Originalitet, kreativitet och en gnutta provokation – det är Maison Margiela (tidigare Maison Martin Margiela), ett lyxigt franskt märke som är känt för sina okonventionella klädesplagg, sin unika kollektion REPLICA och sina oförglömliga parfymer.

År 1988 grundade modedesignern Martin Margiela sitt lyxiga modehus med samma namn i Paris. Märket Maison Margiela är känt för sin okonventionella uppfattning när det gäller både mode och parfymer, som påminner snarare om konstverk. Serien REPLICA från 1994 tillhör till de mest uppmärksammade och föreställer repliker av klädesplagg och handgjorda smycken från olika världsdelar. Varje stycke är försett med en etikett som berättar dess originella historia. År 2012 blev även parfymer en del av denna serie.

Hur doftar minnen? Svaret på frågan hittar du i dofterna REPLICA som har skapats i samarbete med världens bästa parfymörer. Parfymerna Maison Margiela är designade för att väcka minnen av härliga tider. Det räcker bara att dofta.