Napphållare

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Napphållare och nappklämmor som håller nappen i tryggt förvar

Med en praktisk napphållare eller nappklämma kommer nappen aldrig mer att hamna på marken eller försvinna någonstans i barnvagnen! Hållare för nappar är universala och passar alla slags nappar oavsett märke. Fäst helt enkelt den ena änden av klämman i barnets kläder eller barnvagnen och den ändra i nappen. Det minskar arbetet med att ständigt tvätta och sterilisera nappar som hamnat på marken. Välj den rätta klämman för er redan idag!

Så väljer du rätt napphållare

När du väljer en napphållare bör du inte bara välja utefter design och material utan även tänka på vilket slags fäste den har och hur lång den är. Generellt bör längden inte överskrida 20 centimeter för att undvika att den snurrar sig kring barnets huvud eller hals.

Material hos napphållare

Napphållare tillverkas i olika slags ofarliga material och med varierande design. Vilken du väljer är upp till dig.

  • Napphållare i textil tillverkas oftast av bomull eller linne och kommer i en hel rad olika färger och med olika motiv. En napphållare i textil är praktisk eftersom den är lättviktig och inte utgör något hinder för barnet eller trycker obehagligt mot kroppen.
  • Napphållare eller nappklämmor i plast tillverkas av helt ofarlig plast som är fri från BPA och det finns många fina mönster och former att välja mellan. Plastklämmor kan trycka något mot barnet i vissa sömnpositioner.
  • Napphållare i silikon är gjorda av livsmedelssäker silikon och håller sig i toppskick länge. Silikonhållare passar perfekt att ta med på resan och finns även i ett brett utbud av färger och former.
  • Napphållare i trä tillverkas oftast av bok, lönn eller en. Napphållare i trä är väldigt motståndskraftiga, bibehåller sin härliga trädoft och är noggrant slipade för att vara helt ofarliga för barn.

Olika slags fästen

I ena änden av napphållaren finns ett spänne som enkelt fästs i vagnen eller barnets kläder. Hur hållaren fästs i själva nappen skiljer sig dock åt.

  • En ögla är det säkraste alternativet och innebär att nappen fästs i hållaren med hjälp av en ögla. Trä helt enkelt öglan genom öglan på nappen och dra sedan hela napphållaren genom hållarens ögla.
  • Karabinhakar har en mekanism som barnet inte kan öppna och låter nappen röra på sig.
  • Kardborreband håller nappen i en position vilket gör det lättare för barnet att greppa den.

Nu är det slut på nappar som ständigt försvinner. Välj en napphållare som kompletterar ditt barns kläder!