Deo för män

Mest sålda

Besegra svett och otrevlig lukt i armhålorna! Välj den bästa deodoranten eller antiperspiranten för män som doftar härligt och fungerar perfekt.

Deodoranter för män

En deodorant för män är det perfekta valet ifall du har besvärs med otrevlig doft i underarmarna snarare än överflödig svettning. En deodorant för män neutraliserar kroppsdoft. Välj din deodorant enligt doft, förpackningsstorlek och hur länge den håller. För en känslig hud kan du använda en varsam aluminiumfri deodorant.

Antiperspiranter för män

Har du besvär med överflödig svettning? Satsa på antiperspiranter för män som aktivt motverkar svettning. Och vad borde den bästa antiperspiranten för män kunna? Fokusera på sammansättningen. En antiperspirant är inte alltid det samma som en deodorant. Ibland motverkar den svettning, men doftar inte. Om du vill få allt från din antiperspirant för män, leta då efter 2-i-1-produkter.

Deo-stick, roll-on, kräm eller spray?

  • Deo-sticks och antiperspiranter för män är praktiska och enkla att bevara. För dig som letar efter ett naturligt alternativ, alun är ett mineralsalt som drar åt svettkörtlarna lätt och motverkar otrevlig lukt.
  • Roll-on-produkter samt de i sprayform utmärker sig med en enkel applicering. Till skillnad från krämer och deo-sticks för män tar det en liten stund tills de torkar i armhålan.

Välj bland ett brett utbud av produkter från dussintals populära märken! På notino.se hittar du de bästa antiperspiranterna och deodoranterna för män.