Aluminiumfri deodorant & antiperspirant

Aluminiumfri deodorant & antiperspirant
Filter
Prisintervall

ända tills

Hudtyp
Kön / Åldersgrupp
Typ av förpackning
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   3
  •   1
  •   1
Mest sålda

Välj bland aluminiumfria deodoranter och låt din hud andas. Bli av med den obehagliga känslan av att svettas och njut av varje dag till fullo! En aluminiumfri deodorant eller antiperspirant av hög kvalitet motverkar att obehagliga lukter uppstår och ger dina armhålor en härlig doft utan att irritera huden.

Fördelen med deodoranter utan aluminiumsalter

Aluminiumsalter motverkar att svett bildas och förhindrar därmed den efterföljande lukten, men de kan irritera känslig hud. Du behöver inte oroa dig för att aluminiumsalter förhindrar att toxiner sköljs ut, men vill du använda naturliga produkter utan aluminium finns det gott om naturliga aluminiumfria antiperspiranter!

Skillnaden mellan en deodorant och en aluminiumfri antiperspirant

En deodorant motverkar att svetten reagerar med bakterier och förhindrar därmed att den otrevliga svettlukten uppstår. En antiperspirant däremot motverkar själva svettprocessen så mycket som möjligt. Kom dock ihåg att det är naturligt att svettas och att det hjälper dig att bibehålla en behaglig kroppstemperatur och återfukta huden. Att svettas ibland är därför nödvändigt.

Satsa på kvalitet från märken så som Weleda, Vichy eller Korres och njut av en fräsch känsla varje dag.