Rakborste

Filter
Prisintervall

ända tills

Betyg
  •   1

Gillar du klassisk rakning och letar efter kvalitetsutrustning som ger dig ett perfekt resultat? En rakborste är ett viktigt tillbehör som hjälper dig att applicera raktvålen eller - skummet jämnt över ansiktet.

Välj rätt borst för dig

  • Naturliga borst det klassiska valet. Rakborstar med grävlingshår tillhör de absolut bästa i och med att de är såpass mjuka och skapar ett rikt skum som underlättar rakknivs rörelser.
  • Syntetiska fibrer kanske inte förbereder huden lika väl inför rakningen som naturliga borst, men å andra sidan är syntetiska borst lämpliga för veganer och pälsallergiker. Dessutom är de billigare och håller relativt länge.

Så använder du en rakborste

Tvätta borsten ordentligt med tvål och vatten innan du använder den för första gången. Därefter räcker det att blöta rakborsten i varmt vatten inför varje rakning. Använd runda rörelser för att bilda ett rikt skum av raktvål som sedan appliceras i ansiktet. Skölj borsten omedelbart efter användning och låt torka. Lägg aldrig en våt borste i sluten behållare såsom en necessär eller resefodral.

Satsa på kvalitet och välj den bästa rakborsten från märken såsom Wilkinson Sword, Captain Fawcett eller Edwin Jagger och njut av ett perfekt rakat ansikte.