Rakkräm

Mest sålda

Upptäck de bästa rakkrämerna

Enkel och snabb rakning utan irritation? Välj då en rakkräm på tub, en praktisk stick eller en skål och små nötningar eller rodnader behöver du inte längre bry dig om.

 Varför ska man använda en rakkräm?

  • Rakkrämer mjukar skägget och håret och förhindrar friktion mellan rakhyveln och huden under rakningen. De skyddar mot hudirritation eller skador på huden.
  • En rakkräm passar perfekt till blöt rakning av skägg med hjälp av rakkniv eller en klassisk rakhyvel.
  • Den krämiga konsistensen hos rakningsprodukter underlättar deras applicering, vilket liknar applikationen av rakskum. Samtidigt låter de bladet glida lättare.
  • Dessutom fungerar många rakkrämer som hudvårdsprodukter, har en lugnande funktion, ger näring och återfuktar huden. De är därför ett perfekt val för känslig eller torr hud.

Tips från Notino: För en jämn applicering av rakkräm, använd en blöt rakborste.

Förrakningskräm

Om du har ett extra hårt och tjockt skägg, prova också en speciell förrakningskräm. Den mjukar upp skägget och förbereder din hud för rakningen. Förrakningskrämer – som namnet antyder – appliceras före klassiska rakprodukter som första steget i din rakningsrutin.

På notino.se hittar du att brett utbud rakkrämer Proraso, American Crew eller Weleda och andra för känslig hy eller hårt skägg. Glöm inte att använda en noggran efterrakningsvård och testa balsam eller rakvatten.