Marc JacobsDaisy Dream Forever Eau de Parfum för Kvinnor

Marc Jacobs Daisy Dream Forever Eau de Parfum för Kvinnor
Marc Jacobs Daisy Dream Forever Eau de Parfum för Kvinnor
50 ml
718,90kr

I lager | Kod: MAJ0342
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Var inte rädd för dina drömmar. Marc Jacobs Daisy Dream Forever är en Eau de Parfum för dam fylld med glädje och sorglöshet. Den doftar som en dag tillbringad på en solig äng under en blå himmel, där du ostört kan drömma dig bort. Den eteriska kombinationen av frukt, blommor och träaktiga noter sveper in dig i en fantasivärld och kommer inte att släppa taget om dig på länge.

  • en blommig och fruktig, okonventionell doft
  • för sorglösa kvinnor som älskar att drömma
  • för daglig användning

Doftens komposition
Den nyckfulla doftkompositionen inleds med saftiga päron och lätt syrliga björnbär, som sedan förvandlas till exotiska noter av söta litchifrukter, berusande jasmin och förföriskt blåregn. Den drömlika kompositionen av blommor och frukter förstärks i slutet av varma ackord av vitt trä.

Doftens historia
Den eleganta flakongen för doften Marc Jacobs Daisy Dream Forever passar perfekt bland andra medlemmar i Marc Jacobs Daisy-familjen. Det azurblanka glaset dekorerat med prästkragar fångar perfekt kärnan i denna doftkomposition. Dess syfte är att förkroppsliga modedesignerns Marc Jacobs drömkvinna.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Björnbär, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Jasmin, Blåregn, Litchi
Doftkategori
fruktig, blommig

Den amerikanska kläddesignern Marc Jacobs har tänjt på det globala modets gränser i mer än ett kvarts sekel. Hans verk är unika, oförutsägbara och inspirerande. Hemligheten bakom hans framgång är hans djärvhet och längtan efter att gå mot strömmen och upptäcka skönheten i det oväntade.

Marc Jacobs föddes i New York på 60-talet och studerade på Parson’s School of Design. Han ritade den första kollektionen som bar hans namn redan 1986 och ett år senare blev han den yngste prisbelönte designern i världen. Framgångarna avtog knappast under 90-talet. Han grundade sitt eget märke och utsågs sedan till kreativ chef hos modehuset Louis Vuitton där han skapade företagets allra första prêt-à-porter-kollektion. Sedan 2013 ägnar han sig bara åt sina egna verk.

Så småningom började han även ta för sig inom parfymindustrin. Enligt Jacobs bör en parfym, precis som ett mode, uttrycka individualitet och personlighet. Alla Marc Jacobs parfymer är unika, lyxiga och präglade av något oväntat. Idag anses dofterna Marc Jacobs Daisy, i en blommande designflaska, och den något nyare Marc Jacobs Decadence vara ikoniska.