Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette för Kvinnor

2×
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette för Kvinnor
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette för Kvinnor
75 ml
370,33kr

Kod: MAJ0462 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-01-28
UPS Air Mail
måndag 2021-01-25

Parfym beskrivning Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze
Komposition

Unna dig en stund av tyngdlöshet. Eau de toiletten för kvinnor Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze framkallar känslor som gör att du helt glömmer bort vardagen. Den fräscha doftkompositionen och den uppsluppna färgen cantaloupe är en kombination som du kommer att älska.

  • begränsad vårutgåva av doften Marc Jacobs Daisy – Daze
  • Doftutgåvan Daisy för 2020 har färgnyansen cantaloupe
  • fräsch ombytlig doft med toner av blommor och frukter

Doftens komposition
Du kommer att älska denna ombytliga doft från första ögonblicket när du känner doften av söt och saftig persika som efter en stund blandas med blomtoner som direkt från en fruktträdgård. Det långa sensuella efterspelet utgörs av glittrande toner från persikaskal.

Doftens historia
Marc Jacobs lanserar för tredje gången den begränsade vårutgåvan Daisy där även Daisy Eau So Fresh Daze ingår. Förutom en imponerande doft kommer du att fängslas av flakongen som är smyckad med glada färger i toner av cantaloupe som är ett gemensamt drag för hela den begränsade utgåvan.

Namnet Daze utmanar dig att drömma dig bort varje dag, vart du än vill, och det är en integrerad del av doftserien Marc Jacobs Daisy för 2020.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Vit persika
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Blommor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
skal av persika
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Marc Jacobs

Den amerikanska kläddesignern Marc Jacobs har tänjt på det globala modets gränser i mer än ett kvarts sekel. Hans verk är unika, oförutsägbara och inspirerande. Hemligheten bakom hans framgång är hans djärvhet och längtan efter att gå mot strömmen och upptäcka skönheten i det oväntade.

Marc Jacobs föddes i New York på 60-talet och studerade på Parson’s School of Design. Han ritade den första kollektionen som bar hans namn redan 1986 och ett år senare blev han den yngste prisbelönte designern i världen. Framgångarna avtog knappast under 90-talet. Han grundade sitt eget märke och utsågs sedan till kreativ chef hos modehuset Louis Vuitton där han skapade företagets allra första prêt-à-porter-kollektion. Sedan 2013 ägnar han sig bara åt sina egna verk.

Så småningom började han även ta för sig inom parfymindustrin. Enligt Jacobs bör en parfym, precis som ett mode, uttrycka individualitet och personlighet. Alla Marc Jacobs parfymer är unika, lyxiga och präglade av något oväntat. Idag anses dofterna Marc Jacobs Daisy, i en blommande designflaska, och den något nyare Marc Jacobs Decadence vara ikoniska.

Recensioner Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze2