Skip to main content

Mineralpuder

Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   2
Rekommendation

Mineralpuder för ljusare hy

Vill du att din foundation är kvar perfekt? Önskar du att din hud såg jämn och sammetsmjuk ut? Glöm fet hud och lägg till mineralpuder eller en mineral foundation till din sminkväska så att du kan njuta av en perfekt matt finish hela dagen och vid alla tidpunkter.

Om du letar efter en sminkprodukt för att hålla din look på plats hela dagen utan att irritera din hud, så har du just funnit den. Tack vare sin naturliga ingredienser är mineralpuder hypoallergen och lämplig för människor med känslig hud. De med kombinerad hud kommer att uppskatta dem mest, men även de med torr hud kan ha nytta av deras icke-uttorkande egenskaper. 

Vad är mineralpuder?

Mineralpuder tillverkas av fint krossade naturliga mineraler, oftast olika typer av silikon och titandioxid, eller zink dioxid med som naturligen reflekterar solljus, och därmed ger ett ypperligt skydd mot de skadliga effekterna av solstrålning.

Prova kvalitativa mineralpuder från Clarins, Makeup Revolution och många fler själv. Vi har löst mineralpuder, pressat mineralpulver och även mineral foundation som helt ersätter traditionell foundation när den appliceras med en lämpliga borste. Använd mineralpuder på hela ditt ansikte eller - vid torr hud - bara på valda delar i T-zonen, och njut av fläckfri smink som varar hela dagen lång.