Moschino I Love Love Eau de Toilette för Kvinnor

1×
Moschino I Love Love Eau de Toilette för Kvinnor
Moschino I Love Love Eau de Toilette för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
662,00kr

Kod: MOS0078 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-05
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Moschino I Love Love
Komposition

Njut av den koncentrerade optimismen i Moschino I Love Love. Doften är fylld av sol och livliga färger som får dig att imponera på andra och känna en galet härlig kärlek.

  • En ungdomlig blommig och träig doft med frukttoner.
  • För flickor och kvinnor som vågar stå i centrum.
  • Skaparen av doften 2004 är parfymören Olivier Cresp.

Doftens komposition
Njut av den inledande fräscha doften av grapefrukt, apelsin och citron kombinerat med essensen av röda vinbär. Bara några ögonblick senare blir du förälskad i den blommiga kombinationen av liljekonvaljer och terosor, som kompletteras med delikata aromatiska kanelblad. Avslutningen har mysk och mjuka noter av dyrbara trädarter, speciellt cederträ och tanakaträ.

Doftens historia
Glädje, optimism, lekfullhet. Dessa är termer som uttrycker själva kärnan i Moschino I Love Love. Njut av sorglösa ögonblick med denna fantastiska kärlekscocktail som gömmer sig i en excentrisk flakong.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Apelsin, Röda vinbär, Citron, Grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Rosa odorata, Kanelblad , Liljekonvalj, Rusa
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, tanakaträ, Mysk
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Moschino

Det italienska märket Moschino är berömt för sina värmande, originella och färgglada modekreationer men en antydan av provokation och lekfullhet. Parfymerna från Moschino har precis samma egenskaper.

Märkets grundare Franco Moschino älskade konst och hans ursprungliga dröm var att bli konstnär. Men för att betala sin skolavgift jobbade han extra som illustratör för stora modetidningar där han år 1971 började samarbeta med Gianni Versace. Mode blev hans passion och 1983 grundade han sitt eget märke som idag är känt över hela världen. Moschinos modekreationer har klätt framstående atleter på öppningsceremonin för vinter-OS i Turin och filmstjärnor såsom Kylie Minogue på hennes turné Showgirl: The Greatest Hits Tour eller Madonna på hennes Sweet & Sticky Tour.

Den första parfymen från Moschino – Moschino for Woman – såg världens ljus 1987. Bland de populäraste dofterna från detta lekfulla märke finner vi eau de toiletten för kvinnor Moschino Funny! eller Moschino I Love Love och Moschino Fresh Couture förpackad i en originell flakong som påminner om en flaska för rengöringsmedel. Värda att nämna är också den blommiga doften för damer Moschino Cheap & Chic eller eau de toiletten för män Moschino Uomo?

Recensioner Moschino I Love Love1