Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum för Kvinnor
30 ml
554,00kr

Kod: NAR0575 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-03
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-02-26

Parfym beskrivning Narciso Rodriguez For Her
Komposition

Föreställ dig en modern doft som samtidigt är naturlig och fylld med elegans, rena linjer och intimitet. Narciso Rodriguez For Her är en Eau de Parfum som smälter samman med din hud och sprider en glöd av dekadent lyx omkring dig.

  • en blommig doft med mysk
  • ren, elegant och väldigt feminin
  • en oersättlig och personlig doft som passar överallt

Doftens sammansättning
Doften For Her omfamnar huden med ackord av mysk och varma toner av patchouli och ambra. Blommande rosor som kompletteras med en harmoni av spröda blommor understryker din femininitet, och saftig persika ramar in doften med kittlande sensuella konturer. For Her glittrar på huden på samma sätt som solen skimrar mot fönstren i New Yorks skyskrapor.

Doftens historia
Doften For Her är en hyllning till alla kvinnor och deras naturliga elegans. Designern Narciso Rodriguez ville att stilen från hans klädmärke och hans kärlek till modern konst skulle återspeglas i doften. Därför använde sig parfymörerna Christine Nagel och Francis Kurkdjian av mysk när de skapade denna doft åt honom. Mysk påminner om en kvinnas nakna hud, samtidigt som den bibehåller sin enkelhet och sina rena linjer.

Flaskans minimalistiska design återspeglar doftens moderna karaktär. Den rektangulära formen och pastellfärgen inuti flaskan gör att glaset blänker, och det enkla typsnittet antyder att det inte finns något att tillägga. Doften talar för sig själv.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Persika, Ros
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Patchouli
Doftkategori
blommig, ekmossa

Om märket Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Recensioner Narciso Rodriguez For Her