Narciso RodriguezFor Her Musc Noir Eau de Parfum för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
50 ml
668,00kr

I lager | Kod: NAR01730
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Din inre skönhet kanske inte syns på utsidan men eau de parfumen Narciso Rodriguez For Her Musc Noir lyckas framhäva den så att du aldrig blir förbisedd. Låt din naturliga feminina sensualitet träda fram med denna ovanligt beroendeframkallande doft.

  • en orientalisk blommig doft med noter av mysk
  • en variation av doften Narciso Rodriguez For Her med mer mystik
  • lanserades 2021

Doftens komposition
Först känner du av den harmoniska doften a v plommon som utgör den ljusa aspekten i den är doftkompositionen. Efter en stund träder mild heliotrop fram med en vaniljaktig framtoning som kompletteras av den omistliga varma och söta doften av mysk samt noter av rosor. Doftens mörka aspekt består av mocka som skapar en sensuell kontrast mot de inledande noterna och som uppenbarar sig som starkast i doftens slutgiltiga skede.

Doftens historia
Målet med Narciso Rodriguez For Her Musc Noir var att helt enkelt ge efter för den feminina mystiken och sensualiteten samt kvinnors inre skönhet. Eau de parfumen skapades genom att de mörka och intensiva aspekterna av den ursprungliga ikoniska doften For Her utvecklades för att bli mer framträdande.

Flakongens form och eleganta design är densamma men denna gång är glaset helt klart och visar den milda rosa färgen hos eau de parfumen. Det svarta locket skapar en kontrast mot flakongen och reflekterar de mörka aspekterna hos denna doftkomposition.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Plommon
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk, Heliotrop
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mocka
Doftkategori
blommig, mysk

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.