Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir ExtrêmeEau de Toilette för män

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême Eau de Toilette för män
Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême Eau de Toilette för män
100 ml
609,00kr

Kod: NAR01651 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême
Komposition

Mystisk och kraftfull på samma gång – detta är Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême, en Eau de Toilette som förkroppsligar dualismen hos män. Låt dina sinnen dyka djupare än någonsin.

  • en frisk och träig doft, perfekt för daglig användning samt under de varmare månaderna
  • en intensivare uppföljare till doften For Him Bleu Noir
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Parfymen övertygar dig om sina isigt friska egenskaper redan från första stund då du möts av starka toner av grön mandarin i kombination med basilika. Efter ett tag tar en ren och sensuell mysk över, medan sammetslent cederträ och ebenholtsträ ger doften en lång varaktighet.

Doftens historia
Precis som den ursprungliga ikoniska doften For Him Bleu Noir är Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême både förförisk och överraskande. Denna Eau de Toilette avslöjar dock nya element i form av mystik och en magnetisk dragningskraft samtidigt som den utstrålar en stark självkänsla.

Både lockets och flakongens eleganta och släta design har bevarats och det är bara färgerna som skiljer sig. Flakongen har en matt patina och färgen övergår från mörkblått i botten till ljusare färgtoner. Locket är helt genomskinligt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Basilika, Grön mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cistus, Ebenholts, Cederträ
Doftkategori
träig

Om märket Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Recensioner Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extrême