Narciso RodriguezNarciso Eau Néroli Ambrée Eau de Toilette för Kvinnor

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée Eau de Toilette för Kvinnor
Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée Eau de Toilette för Kvinnor
90 ml
838,00kr

I lager | Kod: NAR01751
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée är en Eau de Toilette för kvinnor som kommer att värma dina sinnen och smeka dig som en mjuk kashmirtröja. Låt dig omfamnas av dess berusande doft när du har lust att skämma bort dig.

  • en blommig doft
  • en doft med inslag av puder
  • förstärker sensualitet hos alla kvinnor
  • en tidlös, elegant doft för kvinnor som älskar klassiker

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Tempelblomma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk, Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kashmir, Cederträ, Bärnsten
Doftkategori
citrus, blommig, träig

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.