Novellista Silk Destiny Eau de Parfum för Kvinnor

Novellista Silk Destiny Eau de Parfum för Kvinnor
Novellista Silk Destiny Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
75 ml
990,00kr

Kod: NVL04276 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2021-03-08
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-03-03

Parfym beskrivning Novellista Silk Destiny
Komposition

Vill du förtrolla alla runtomkring dig? Då måste du skaffa eau de parfum NOVELLISTA SILK DESTINY som förhöjer din elegans till nya sfärer och framhäver dina oemotståndliga personliga drag med hjälp av sin unika doftkomposition.

  • en könsneutral chypredoft med blommiga inslag
  • framhäver sin bärares elegans
  • doftens kompositör är den franska parfymören Marie Huguenot

Doftens komposition
En ovanlig och förförisk inledande kombination av en läcker mandarin, ett saftigt päron och en gnutta rosépeppar kommer att fånga din uppmärksamhet direkt i början. Doften senare laddar på en ton av en djup jasmin och ros. En sötaktig indonesisk patchouli lindar in dig i sin silkeslena slöja och övergår därefter till en blandning mjuk och exotisk elemi samt balsamisk ambra och sandelträ.

Doftens inspiration: Madame Chrysanthème
Den fantastiska romanen Madame Chrysanthème av den franske författaren Pierre Loti har blivit inspirationen inte bara till Puccinis opera Madame Butterfly utan har även inspirerats samtida parfymörer tilla tt skapa doften NOVELLISTA SILK DESTINY. Boken är skriven som en impressionistisk dagbok och beskriver en kärlekshistoria mellan en fransk officer och Kiku (Chrysanthème) – hans “tillfälliga“ brud och geisha i japanska Nagasaki. Deras romantiska öde är en historia om exotiska länder och japanska kulturens mjuka temperament och heder.

Flört, erotik och förtrollande som boken handlar om är samtidigt en aura i vilken denna doft lindar in sin bärare. Den blommiga och budriga eau de parfum håller extra länge tack vare dess höga koncentration av eteriska oljor, bensoeharts och andra dyrbara naturliga ingredienser.

Skapa en komplett samling av de exklusiva dofterna NOVELLISTA
Tycker du att denna doft låter intressant? Då borde du inte missa andra parfymer av märket NOVELLISTA. De totalt 10 unika doftkompositioner har skapats av franska parfymörer i staden Grasse. Varenda doft är inspirerad av världsberömda böcker. Hitta den perfekta doften för alla livets ögonblick som kommer de att göra till en oförglömlig upplevelse. Din parfym, din berättelse.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Mandarin, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Arabisk jasmin, Ros, Patchouli
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Elemi, Bärnsten
Doftkategori
blommig, ekmossa

Recensioner Novellista Silk Destiny