Tillbaka till huvudinnehållet

Orlane Paris

Om Orlane Paris

Frankrikes “haute-cosmetique” Orlane Paris representerar lyxkosmetika av den allra högsta kvaliteten som fokuserar på kampen mot hudåldrande. Orlane Laboratories kombinerar de senaste vetenskapliga rönen med kunskap erhållen från sina skönhetsinstitut. Det är tack vare produkternas extraordinära effekter som märket Orlane har funnit miljontals fans över hela världen.

Varje ingrediens samlas in med högsta möjliga uppmärksamhet och aktsamhet. Därefter behandlas och doseras de effektivt för att uppnå bästa möjliga resultat. Konceptet märket arbetar utifrån, baseras på hudens egna möjligheter till att återhämta sig. Orlane hudvårdsprodukter är komponerade så att hudens egna naturliga mekanismer, som försvagas med åren, återställs och stimuleras. Kosmetika från Orlane erbjuder flera produktlinjer för även de mest krävande kunderna som söker något som passar deras hud.

Märkets portfolio inkluderar produkter för olika typer av hud, även de mest känsliga. Serien av produkter mot åldrande och sminkborttagningsprodukter är även de populära. Orlane har inte heller glömt kroppsvård eller smink med näringsgivande effekter. Sist men inte minst, Orlanes magnifika parfymer är också hänförande.

hela texten dölja texten