Paco Rabanne 1 Million Parfumperfume för män

Paco Rabanne 1 Million Parfum perfume för män
Paco Rabanne 1 Million Parfum perfume för män
Ny
100 ml
793,00kr

Kod: PAR11926 | I lager
1
En present till dig
Du får en parfym i resestorlek med ditt Paco Rabanne köp över 780 kr. Välj mellan flera val i kundkorgen och du får också en sminkväska när du handlar över 980 kr.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
onsdag 2020-10-28

Parfym beskrivning Paco Rabanne 1 Million Parfum
Komposition

Bli en av en miljon. Med parfymen för män Paco Rabanne 1 Million Parfum blir detta verklighet. De vågade och av solen genomsyrade doftingredienserna är tillräckligt intensiva för att få dig att ge efter och gå en bit över gränsen. Var extravagant!

  • en varm sensuell doft med undertoner av läder och blommor
  • för män som vågar vara dristiga och gå mot strömmen
  • doften lanserades 2020

Doftens sammansättning
Doften bygger på kontraster och blandar en söt, berusande natthyacint med en nypa salt och varmt sammetslent kashmirträ. Därtill sprider sig under solen strålar en doft av läder mot bakgrunden av en citrusdoft. Den unika doften avslutas med toner av bensoeharts och tall.

Doftens historia
Precis som många andra banbrytande upptäckter kom doften Paco Rabanne 1 Million Parfum till av en slump. Parfymskaparen Quentin Bisch lät sig nämligen inspireras sin läderväskas berusande doft. När han återvände från semestern hade en flaska solkräm läckt ut i väskan och spridit en citrusaktig doft; och just kombinationen av läder och citrus användes sedan för denna sensuella Eau de Parfum.

Inget annat än en glödande och opulent guldig färg skulle kunna passa flaconen till denna mycket beroendeframkallande doft. Den guldfärgade flaconen till 1 Million Parfum sticker ut och är ständigt redo att reflektera solens strålar som ger både dig och flaconen lyster.

Komposition

Composition
Salt, Tuberose, Amberwood, Läder, Soliga noter , Tall, Harts
Doftkategori
läder

Recensioner Paco Rabanne 1 Million Parfum