RasasiFattan Pour Homme Eau de Parfum för män

2×
Rasasi Fattan Pour Homme Eau de Parfum för män
Rasasi Fattan Pour Homme Eau de Parfum för män
50 ml
166,90kr

I lager | Kod: RSS1272
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2021-12-07

Oavsett om du har ett viktigt möte, fest med dina vänner eller middag med din stora kärlek är eau de parfumen för män Rasasi Fattan Pour Homme alltid ett perfekt val. Den stärker ditt självförtroende närhelst du behöver glänsa.

  • orientalisk doft
  • citrusdoft
  • träig doft
  • uppskattas av alla moderna gentlemän
  • varm doft, perfekt för kallt väder

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Grapefrukt, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vetiver, Patchouli, Liljekonvalj, Cederträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Benzoin, Slånlav, Bärnsten
Doftkategori
orientalisk

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.