Tillbaka till huvudinnehållet

Real Techniques

Om Real Techniques

Real Techniques är ett märke som tillhandahåller prisbelönta och innovativa redskap av hög kvalitet för alla som älskar smink. Deras produkter använder sig av high tech-material och innovativa former för att ge dig en fulländad sminkning. I deras kollektion hittar du bland annat uppsättningar med sminkborstar, enskilda borstar för foundation, puder, rouge, ögonskuggor och contouring samt populära sminksvampar. De har även rengöringsprodukter, inklusive produkter för att rengöra sminkborstar och -svampar.

 

Real Techniques lanserades 2011 och deras portfolio består av superlätta borstar av hög kvalitet som är enkla att använda och rengöra och som hjälper dig att få till bästa möjliga sminkning. Borstarna från Real Techniques tillverkas av taklon, ett syntetmaterial som är mjukt och lent och som även kan användas på känslig hy. Sminksvamparna använder sig av revolutionerande latexfri skumteknik för att skapa ett jämnt lager foundation och ge dig ett lent och fulländat resultat. Svampen Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament är också helt klart nämnvärd.

Uppsättningen sminkborstar Real Techniques Everyday Essentials underlättar livet för såväl nybörjare som erfarna makeupartister, precis som den praktiska borsten Real Techniques Original Collection Base för krämiga eller flytande foundation. Vare sig du är ute efter en nude sminkning eller vill skapa en framträdande kvällssminkning gör Real Techniques’ redskap din sminkning ett snäpp bättre.

hela texten dölja texten