Doftpinnar

Mest sålda

Låt ditt hem eller kontor fyllas med din favoritdoft och unna dig en paus från vardagsstressen. Doftpinnar skapar en trevlig atmosfär, har en positiv effekt på det mänskliga psyket och passar i varje modern interiör. Välj bland lyxiga doftpinnar från Smells like Spell eller Ashleigh & Burwood London!

Effekter av doftpinnar

Doftpinnar används inom aromterapi som bekämpar stress och trötthet med hjälp av dofter. Dessutom har de en desinfektionseffekt. På notino.se hittar du ett brett utbud av dofter som främjar fokus, skapar en romantisk atmosfär eller väcker känslan av ett tryggt hem. Vilka väljer du?

Enkel användning av doftpinnar

Tänd spetsen på doftpinnen, blås ut lågan och låt den pyra. Ställ den i en doftpinnehållare och placera den på en fast yta. Se upp för luftdrag i rummet, lekande barn eller husdjur som kan slå ner pinnen.

Skapa perfekta omständigheter för att koppla av inomhus och främja därmed de naturliga doftpinnarnas effekter. Tänd ett doftljus och en doftpinne, luta dig tillbaka i soffan med kuddar, täck dig med en mjuk filt, ta en kopp te och läs en bra bok. Unna dig ett par härliga timmar bara för dig själv.