Tillbaka till huvudinnehållet

Sanoflore

Om märket Sanoflore

Bekanta dig med det franska märket Sanoflore, lyxig naturkosmetika som gör vård av kropp och hy till en behaglig upplevelse. Sammansättningen i dessa produkter grundas på örter och växter från ekologiskt jordbruk. Alla produkter är BIO-märkta och innehåller inga silikoner eller artificiella färgämnen. 

 

Märket Sanoflore kom till världen redan 1972 då en liten grupp entusiastiska botaniker och jordbrukare grundade Vercors botaniska trädgård Sanoflore i hjärtat av ett lokalt naturområde. Laboratoriet med samma namn som specialiserar sig på aromaterapi inrättades dock 14 år senare.

Märket Sanoflore fokuserar på att ha kontroll över hela tillverkningsprocessen inklusive odling av de råvaror som krävs. Essenser för tillverkning av kosmetika framställs genom destillering av vattenånga vid lågt tryck vilket gör att de har betydligt bättre kvalitet än syntetiska essenser. Produkterna från detta franska märke utmärker sig dessutom med en mycket behaglig doft och de har välgörande verkan både för huden och det mänskliga psyket. 

hela texten dölja texten