Skip to main content

Nagelkit

Mest sålda

Nagelset: Allt du behöver för en manikyr i en enda förpackning

Briljera med en perfekt manikyr och pedikyr. Med ett professionellt nagelkit kan du fixa det själv hemma! I en enda förpackning hittar du allt du behöver för att forma och måla naglarna eller fixa nagelbanden. Det är bara att välja!

Våra olika uppsättningar

Letar du efter en proffsig uppsättning för gelnaglar? Allt som behövs för en hemmamanikyr? Eller längtar du efter en samling nagellack i olika färger? Välj uppsättning efter dina önskemål!

  • Ett manikyrset innehåller oftast en nagelsax, nagelklippare, en nagelfil för att forma naglarna och en pincett eller en nagelbandsborttagare. Hos oss hittar du manikyrset för kvinnor och stilrena manikyrset för män, som också blir en fin present.
  • Våra nagellackset har ett brett utbud av färger så att du alltid kan välja just den färg som passar din outfit eller ditt humör bäst. Eller kombinera olika färger och njut av en färgglad manikyr. Om du vill njuta av dina målade naglar så länge som möjligt bör du välja en uppsättning med gellack som håller länge.
  • En komplett uppsättning för gelnaglar innehåller förutom gellack också en UV- eller LED-lampa för naglarna, en nagelfil, ett rengöringsmedel för att avlägsna fett från naglarna och andra verktyg för nageldesign. Vi har uppsättningar för såväl nybörjare som för mer avancerade utövare.

Vårt tips: Ett presentpaket med nagellack är den perfekta gåvan för alla kompisar, systrar, flickvänner eller mammor som älskar en perfekt manikyr.

Vare sig du letar efter ett lyxigt manikyrset, en uppsättning för nageldesign eller en nagellacksuppsättning så hittar du de bästa uppsättningarna från de populära märkena NeoNail, Semilac Paris och Bohemia Crystal hos oss. Njut av perfekta naglar varje dag!