Skip to main content

LED & UV-lampa för naglar

UV & LED Nagellampa
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Så väljer du rätt nagellampa

En UV-nagellampa eller en LED-nagellampa är ett måste för alla som fixar naglarna, vare sig professionellt eller hemma. En sådan praktisk nagelugn härdar nagellacket och får dina gelnaglar att hålla längre. Vill du ha perfekta naglar som håller sig vackra längre än ett par dagar? Underskatta då inte valet av nagellampa.

När du väljer en LED- eller UV-lampa är det viktigt att hålla lampans prestanda, diverse egenskaper och funktioner, designen och såklart även priset i åtanke. Läs vidare för att ta reda på hur du väljer rätt lampa för dina gelnaglar.

En UV-lampa eller LED-lampa?

  • En UV-nagellampa består av fyra eller fem lysrör som härdar nagellacket. Det är ett billigare alternativ och lysrören behöver bytas ut oftare.
  • En LED-nagellampa använder sig av 12–18 dioder som inte behöver bytas ut lika ofta som lysrören i en UV-lampa. Dessutom härdar den gellack snabbare.
  • En dubbellampa kombinerar egenskaperna hos båda lampor och använder sig av såväl lysrör som LED dioder. Den härdar alla gellack för nageldesign som är avsedda för UV-lampor och har oftast en lägre energiåtgång. Det vita ljuset från LED-dioderna är dessutom väldigt skonsamt mot ögonen.

Välj nagellampa efter prestanda

Fördelen med en högre prestanda är att nagellacket härdar snabbare. Så om tid är en viktig faktor för dig bör du välja en UV- eller LED-nagellampa med 48 W. Det finns dock även 9 W lampor som härdar lacket långsammare eller 36 W lampor som härdar gelnagellack relativt snabbt och effektivt.

Användbara funktioner hos UV- och LED-nagellampor

Vissa funktioner underlättar processen och gör det bekvämare att härda gellacket. Här är egenskaperna du bör hålla utkik efter:

  • utbytbara dioder eller UV-lysrör och en avtagbar undre del
  • en grundplatta som hjälper naglarna att härda jämnt
  • oavbruten belysning som påskyndar processen
  • automatisk avstängning

Välj den bästa nagellampan eller uppsättningen för gelnaglar på notino.se och njut av en perfekt manikyr som ser lika proffsig ut som om du besökt en nagelsalong.