Skip to main content

Ögonbrynsborste

Ögonbrynsborste
Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   1
Mest sålda

Därför behöver du en ögonbrynsborste och -pensel

Är ögonbrynen det första du fixar till efter att du har applicerat din foundation? Inte konstigt. Ögonbrynen är grundläggande för hela ansiktets intryck och därför bör du alltid ha en praktisk ögonbrynspensel eller -borste till hands både hemma och på resan.

Borsta ögonbrynen

  • En spiralformad ögonbrynsborste har två funktioner. Börja med att borsta igenom ögonbrynen för att forma dem i rätt riktning. Därefter kan borsten användas för att applicera en färg, pomada eller ögonbrynspenna. Det får ögonbrynen att se mindre skarpa och mer naturliga ut. En spiralformad ögonbrynspenna kan dessutom böjas till exakt den vinkel du vill ha så att det är bekvämt för dig att arbeta med.

Tips: För att skapa en trendig look med tjocka ögonbryn, borsta ögonbrynshåren uppåt mot tinningarna och fixera.

Tips 2: Använd även spiralborsten som en ögonfransborste för att borsta igenom fransarna innan du applicerar mascara.

  • En ögonbrynsborste passar perfekt för att kamma ögonbrynen i rätt riktning innan du stylar dem. Den kan även användas på ögonfransarna för att avlägsna överflödig färg efter att du applicerat din mascara eller för att separera fransarna.

Färga ögonbrynen

  • En ögonbrynspensel kan användas för att applicera en färg, en pigmenterad gel eller pomada på ögonbrynen. Denna platta pensel med snedställda borst ger hög precision även på små områden och kan till och med fylla i enskilda hår. En ögonbrynspensel i miniatyrformat ingår ofta i ögonbrynspaletter som är populära bland våra kunder.

Allt i ett

Behöver du spara plats i sminkväskan? Då är en ögonbrynspensel och ögonbrynsborste i ett en praktisk lösning som hjälper dig att fixa ögonbrynen med ett enda redskap. Om du längtar efter perfekt formade ögonbryn bör du välja en ögonbrynspensel med stenciler De hjälper dig att skapa symmetriska ögonbryn som ser proffsiga ut.

När du väl har skaffat en ögonbrynspensel eller -borste håller den i flera år, bara du rengör den regelbundet. Det första steget mot dina drömögonbryn är en ögonbrynsborste eller en ögonbrynspensel. Välj den rätta för dig!