Tandkräm utan fluor

Mest sålda
123
123

Kvalitetstandkrämer utan fluor

Du behöver inte lida av överkänslighet mot fluor. Vårda dina tänder med fluorfria tandkrämer och förhindra uppkomst av karies. Fluor ingår i de flesta tandkrämer – ämnet skyddar tandemaljen och verkar mot bakterier. Men tandkrämer utan fluor innehåller också ämnen som effektivt skyddar tänder och tandkött.

Vad är fluor?

Detta ämne finns i havsvatten, fisk från havet, solen och svart te. Och det förekommer givetvis rikligt i tandkräm. Fluor är ett viktigt ämne i människokroppen som främjar friska tänder och skelett. Du måste dock vara försiktig så att du inte mot all sannolikhet överdoserar fluor – fluoros är ett tillstånd som ger fläckar på tänderna som inte går bort. Om du vill undvika alltför mycket fluor kan du prova en tandkräm utan fluor.

Välj den bästa tandkrämen utan flor

  • Barntandkräm utan fluor är perfekt för de minsta där du inte vill ta risken att använda fluor. Hos barn förekommer nämligen en mycket liten risk för fläckar på tänderna vid upprepad sväljning av vanlig tandkräm.
  • Tandkräm utan fluor för känsliga tänder verkar mot överkänslighet i tänderna.
  • Blekande tandkräm utan fluor bidrar till att hålla dina tänder vita och strålande.
  • Naturlig tandkräm utan fluor vårdar dina tänder med naturliga ämnen och uppfriskande örter.

Oavsett vilken typ av tandkräm du använder får du inte glömma kompletterande hjälpmedel för kampen mot plack – tandborste, mellanrumsborste eller tandtråd.