Tillbaka till huvudinnehållet

Thayers

Toner #1 i USA* för fräsch, återfuktad och strålande hy

Thayers

Märket Thayers kan skryta med naturliga produkter av hög kvalitet med en lång tradition som går ända tillbaka till 1840-talet. Märket inriktar sig på toners, ansiktssprayer, kroppsbalsam och tvålar – helt enkelt vårdande kosmetika som tar perfekt hand om både ansikte och kropp. I produkterna används bland annat trollhassel med sammandragande, tonande och antioxidanta egenskaper. Trollhassel är Thayers stjärningrediens och en av anledningarna till att detta märke är så populärt.

Henry Thayer försökte redan 1847 att isolera kraften i trollhassel och andra växter som var gynnsamma för ansikte och kropp. Han studerade medicin med inriktning på kemi och öppnade butiken Henry Thayer & Company i hörnet på Main och Essex i Cambridge. Där sålde han dagligvaror men även medicinska förnödenheter för militären under det amerikanska inbördeskriget. Hans huvudsakliga mål var att ta fram naturliga extrakt i en mycket koncentrerad form och med tiden började han tillverka flytande extrakt i form av avkok, tinkturer, kompresser eller sirap.

Prova den berömda Thayers Toner och andra produkter berikade med extrakt av organisk trollhassel som varumärket Thayers får från en familjegård i Connecticut. Den traditionella tillverkningsmetoden utan destillering garanterar att kosmetikan har en mycket hög halt av tanniner som är kända för sin sammandragande och antioxiderande verkan. Så missa inte till exempel den alkoholfria tonern med trollhassel Thayers Witch Hazel Toner (Original). Den förnyar hudens naturliga balans, jämnar ut och drar samman porerna.

hela texten dölja texten