Tillbaka till huvudinnehållet

Uriage

Om Uriage

Redan för 2000 år sedan upptäcktes i Franska Alpernas hjärta en källa med unikt termiskt vatten Uriage. Det flödar genom bergens geologiska berggrund under 75 år och berikas med mineraler och spårelement under hela sin resa. Sedan 1992 har de gynnsamma effekterna av detta regenererande vatten använts av Uriage Dermatologiska laboratoriet i deras innovativa kosmetiska preparat.

 

Uriage termiska vattnet hjälper till med att lugna ned hyn och huden, förhindrar uttorkning och stärker hudbarriären. För att det skall upprätthålla sin renhet och sin naturliga rikedom hämtas det direkt ovanför källan.

Tack vare dess effekter rekommenderas Uriage kosmetiken av dermatologer världen över. Kunder älskar den även så pass mycket så att ett stycke Uriage Eau Thermale säljs var tionde sekund!

Bland det här franska märkets mest populära produkter tillhör också Uriage ansiktskräm Uriage Bariéderm som sköter om händer eller den närande Uriage Xémose och Uriage Hyséac rengöringslotion. Det är också värt att nämna den hudföryngrande serien Uriage Age Protect preparat för känslig hy Uriage Roséliane och solkrämer Uriage Bariésun. Naturligtvis har även de minsta inte glömts bort – Uriage för barn erbjuder ett urval av dermatologiskt testade produkter.

Pröva på effekterna av det gynnsamma vattnet från Alperna. Din hud kommer att uppskatta det!

hela texten dölja texten