VersaceEros Flame Deospray för män

Versace Eros Flame Deospray för män
Versace Eros Flame Deospray för män
Fri leverans
100 ml
215,90kr

Kod: VER07998 | I lager
1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning Versace Eros Flame
Komposition

Få en underbar harmoni genom att kombinera dina dofter. Deodoranten Versace Eros Flame har samma doft som din parfym och tillsammans blir de en perfekt duo.

Egenskaper:

  • lämnar en långvarig känsla av fräschhet
  • tillägger fräschhet
  • kompletterar doften från samma kollektion

Så här använder du:
Applicera på en ren och torr hud under armarna. Lämplig för daglig användning.

Komposition

Typ av förpackning
Deodorant med spraypump

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Eros Flame