VersaceEros Flame Eau de Parfum för män

Versace Eros Flame Eau de Parfum för män
Versace Eros Flame Eau de Parfum för män
Fri leverans
100 ml
840,00kr

Kod: VER07036 | I lager
1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning Versace Eros Flame
Komposition

En doft som du tar till ditt hjärta och som för med sig ett budskap om den storslagna kärleken dold i mångfald. Eau de Parfumen Versace Eros Flame är avsedd för självsäkra män som under alla situationer är djupt förbundna med sina känslor.

  • aromatisk träig doft full av kontraster
  • för starka och passionerade män som litar på sina känslor
  • skapades som en hyllning till passion och sensualitet

Doftens sammansättning
Sammansättningen för doften Versace Eros Flame utmärker sig med sina starka kontraster. Inledningen utgörs av extra temperamentsfulla toner av saftig italiensk frukt som citron, mandarin eller bitterapelsin. Efteråt följer värmande ackord av svartpeppar från Madagaskar och aromatisk rosmarin kompletterad med geranium, rosor och pepparträ. Eau de Parfumens basnoter består av doften från unik Texas-cypress och haitisk vetiver, samt ekmossa, patchouli, sandelträ och tonkabönor vilka sammanflätas perfekt med söt vanilj.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ISOEUGENOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
citrus Chinotto, Svartpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Rosmarin, Trä-toner
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Vetiver
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Eros Flame