VersaceMan Eau Fraîche Eau de Toilette för män

2×
Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette för män
Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette för män
Fri leverans
100 ml
518,00kr

Kod: VER0049 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
tisdag 2021-10-26
Personlig upphämtning
tisdag 2021-10-26
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-10-22

Beskrivning Versace Man Eau Fraîche
Komposition

Ladda dig med styrka från Medelhavet. Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette är en friskare version av doften Versace Man och har en distinkt vattenkaraktär. Den kompletterar perfekt en man som inte bara vill vara en i mängden, utan tvärtom, vill sticka ut med sin distinkta stil och charm.

  • En doft av friskt vatten med undertoner av trä.
  • För mannen som inte är rädd för att stå i centrum.
  • År 2006 skapade Olivier Cresp denna doft.

Doftens komposition
Citrusnoter av mousserande bergamott och citron, åtföljt av en saftig karambola, som påminner om jasmin, kännetecknar de allra första ögonblicken av denna doft. Här finns också träackord med en touch av rosor i form av palisander och kryddig kardemumma. I mellannoterna av cederträ känner du också växtbaserade essenser av salvia och skarp paprika. Grunden för Versace Man Eau Fraîche doft är också träig. Ackord av platanträdet dominerar här och överlappar med värmen av ambergris och mysk. Saffran ger sedan en unik touch som är sött berusande, mjukt blommigt och kryddig samtidigt.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, ISOEUGENOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kardemumma, Carambola, Rosenträ, Citron, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Salvia, Cederträ, Peppar
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Bärnsten, Saffran, Trä-toner , Platan
Doftkategori
akvatisk, träig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Man Eau Fraîche2