VersaceThe Dreamer Eau de Toilette för män

3×
Versace The Dreamer Eau de Toilette för män
Versace The Dreamer Eau de Toilette för män
Fri leverans
100 ml
546,00kr

Kod: VER0043 | I lager
1
Post Nord
torsdag 2021-10-21
Personlig upphämtning
torsdag 2021-10-21
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2021-10-19

Beskrivning Versace The Dreamer
Komposition

Leva ut dina drömmar kommer du kunna tack vare eau de toilette Versace Dreamer som ger dig en känsla av magi, som om du direkt gått genom skogen med det knaprande riset under fötterna och doftande träd i luften.

  • en orientalisk doft
  • för män som tycker om att drömma med öppna ögon
  • passar både för användning under dagen och på kvällen

Doftens komposition:
Först kommer du välkomnas av enbärstoner och dragon som påminner om en promenad i skogen. Sedan kommer blommiga arom av lilja, iris och linne fram som ger denna eau de toilette sin mystiska aura. Den aromatiska basen genomsyras av ambra och tobaksnoter.

Doftens historia:
Märket Versace har alltid varit synonymt med kvalitet. Eau de toilette Dreamer är inget undantag och ger dess ägare en känsla av oslagbarhet och självsäkerhet till att uppfylla alla dina djupaste drömmar och fantasier.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, LINALOOL, WATER, COUMARIN, HYDRAISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE, CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, COURAMIN, CINNAMAL, GERANIOL. Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
En, Dragon, Malört
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lilja, Flax Blossom, Iris
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Tobaksblomma
Doftkategori
orientalisk

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace The Dreamer3