VersaceYellow Diamond Intense Eau de Parfum för Kvinnor

Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
90 ml
756,00kr

Kod: VER1952 | I lager
1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning Versace Yellow Diamond Intense
Komposition

Diamanter lyfter varje outfit. Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum för kvinnor har samma förmåga – den kommer att omsluta dig med en oemotståndlig citrusblommig doft. Är du redo för en riktigt intensiv upplevelse?

  • en citrusdoft med päron och apelsinblomma
  • en mer intensiv version av den ursprungliga Versace Yellow Diamond-doften
  • passar både till vardags och vid särskilda tillfällen

Doftens komposition
Inledningen till den gnistrande doftkompositionen innefattar söta päron, fräsch citrusbergamott, citrat och neroli. Sedan framträder fängslande toner av freesia, en lätt bitter apelsinblomma, osmanthus och ljuv jasmin. Doften är baserad på ädelträet palo santo, ambra, mysk och bensoin.

Doftens historia
Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum för kvinnor lanserades 2014 som en mer intensiv och förbättrad version av Versace Yellow Diamond-doften från 2011. Som typiskt är för märket Versace kombinerar denna Eau de Parfum elegans, en droppe extravagans och en rejäl dos lyx.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Citron, Bergamott, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Osmanthus, Fresia, Appelsinblomma , Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Benzoin, Palo Santo, Bärnsten
Doftkategori
citrus, blommig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Yellow Diamond Intense