Zadig & Voltaire This is Her!Eau de Parfum för Kvinnor

Zadig & Voltaire This is Her! Eau de Parfum för Kvinnor
Zadig & Voltaire This is Her! Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
726,00kr

Kod: ZAV0006 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-10-29
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2020-10-23

Parfym beskrivning Zadig & Voltaire This is Her!
Komposition

Njut av en känsla av ändlös frihet och spänning. Zadig & Voltaire This Is Her! är en Eau de Parfum är skapad så att du kan njuta av dessa känslor till fullo. Doftkompositionen balanserar på gränsen mellan en proper mjukare sida och en mörkare mystisk sida. 

  • en milt kryddig och träig doft med en gourmetnyans
  • för kvinnor som inte är rädda för att sticka ut
  • passar framförallt under vinterhalvåret

Doftens komposition
Inledningen till denna Eau de Parfum består av förföriska blomessenser av silkesträd och jasmin som gifter sig med små kulor av rosépeppar. I det söta hjärtat till Zadig & Voltaire This Is Her! döljer sig en förtrollande arom av kastanjer och värmande vanilj som kompletteras av oemotståndliga gräddiga toner. I doftens avslutning känner du av värmande ackord av kashmir- och sandelträ.

Doftens historia
Doften This is Her! lanserades 2016 tillsammans med sin följeslagare; motsvarigheten för herrar är en Eau de Parfum vid namn This is Him! Trots att dofterna båda två har en grund bestående av eleganta sandelträtoner, en klassisk ingrediens hos Zadig & Voltaire, har flaskorna motsatta färger. Designen återger dofternas grundläggande natur på ett visuellt sätt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Jasmin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vanilj, Kastanj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Zadig & Voltaire

Märket Zadig & Voltaire är en symbol för självständighet, frihet och kreativitet. Dessa kreativa egenskaper är lika karaktäristiska för deras klädkollektioner som deras parfymer. Märkets hjärta slår till rytmen av rock.

Det parisiska modehuset Zadig & Voltaire grundades av Thierry Gillier 1997. De lediga modellerna kombinerar en extravagans med en omisskännlig fransk stil som är inspirerad av konstens värld. Märkets ovanliga namn refererar till filosofen och poeten Voltaire och hans bok Zadig ou la Destinée.

År 2009 presenterade Zadig & Voltaire sin första parfym. Med ett utryck som är unisex och en närmast rytmisk doftkomposition slog märket fast att rocken sitter i generna. Om du letar efter en nyskapande doft med en stadskänsla som är både djärv och innovativ är Zadig & Voltaire det rätta valet för dig.

Recensioner Zadig & Voltaire This is Her!