Zadig & Voltaire This is Him!eau de toilette för män

Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette för män
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette för män
100 ml
642,00kr

Kod: ZAV0449 | I lager
1
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-08-10
UPS Air Mail
onsdag 2020-08-05

Parfym beskrivning Zadig & Voltaire This is Him!
Komposition

Detta är du – en man med en uppenbar essens av manlighet, frihet och aningen otämjd vilket koncentreras i Eau de toiletten Zadig & Voltaire This is Him! Upptäck doften vilken är som skräddarsydd för en rocker och gentleman i samma person som aldrig saknar stil.

  • den utgör ett par med Eau de Parfumen för kvinnor This is Her!
  • lanserades 2016
  • doften kompletteras av kosmetikakollektionen This is Him!

Doftens sammansättning
En sensuell upplevelse av saftiga toner av grapefrukt som blir kvar tills hjärtat i denna doftkomposition börjar uppenbara sig. I hjärtat kommer du att uppleva maskulina noter av vanilj, kryddiga pepparackord och rökelse. Doftens grund byggs på sandelträ som är en typisk ingrediens för doften Zadig & Voltaire.

Doftens historia
Inuti den mystiska svarta ogenomskinliga flaskan döljs en doft som lanserades tillsammans med Eau de Parfumen för kvinnor This is Her! Tillsammans utgör de en perfekt samspelt duo. Den minimalistiska flaskan har en enkel opolerad och grov design

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vanilj, Rökelse
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket Zadig & Voltaire

Märket Zadig & Voltaire är en symbol för självständighet, frihet och kreativitet. Dessa kreativa egenskaper är lika karaktäristiska för deras klädkollektioner som deras parfymer. Märkets hjärta slår till rytmen av rock.

Det parisiska modehuset Zadig & Voltaire grundades av Thierry Gillier 1997. De lediga modellerna kombinerar en extravagans med en omisskännlig fransk stil som är inspirerad av konstens värld. Märkets ovanliga namn refererar till filosofen och poeten Voltaire och hans bok Zadig ou la Destinée.

År 2009 presenterade Zadig & Voltaire sin första parfym. Med ett utryck som är unisex och en närmast rytmisk doftkomposition slog märket fast att rocken sitter i generna. Om du letar efter en nyskapande doft med en stadskänsla som är både djärv och innovativ är Zadig & Voltaire det rätta valet för dig.

Recensioner Zadig & Voltaire This is Him!