Cold cream

Filter
Prisintervall

ända tills

Hudfärgstyp
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden

Lider du av torr och flagnande hud eller rodnader? Vi vet vilken kräm du behöver till vintern! Cold cream är en fräsch fläkt för känslig och hud och hud som lider av kyla som garanterat kommer att ge lindring.

Cold cream: vad är det?

Cold cream eller vinterkräm är en kräm med mycket tjock konsistens. Det är en emulsion grundad på vatten och olja vars huvudingredienser brukar vara bivax eller olivolja. Som namnet antyder kyler krämen men det betyder inte att den endast är lämplig för behandling av solbränd hud.

Tvärtom är det en perfekt hudkräm för vintern. Den ger optimal näring åt hyn i ansiktet och lindrar från obehagliga spänningar och rodnader orsakade av kyla.

Cold cream är tack vare sin sammansättning och konsistens också mycket lämplig för känslig och torr hy och för hud som har tendens att flagna och klia. Den hydratiserar, gör huden mjuk, ljusare och skyddar. Cold cream är perfekt för att behandla torr hud på armbågarna och knäna och som skyddande handkräm. Vinterkräm rekommenderas också varmt för nyblivna mammor som brukar ha tunn och känslig hy.

Andra överraskande effekter av cold cream

Cold cream fungerar utmärkt som sminkborttagare. Det räcker att applicera den på din makeup, låt den verka en stund och sedan kan du torka av din makeup med en fuktig duk eller servett. Cold cream hjälper till och med mot vinterakne – den reducerar finnar och rodnader och minskar samtidigt talgproduktionen.

Prova de bästa vinterkrämerna från beprövade märken som Bioderma, Avène, Thalgo, Weleda och många andra.