Aprikoskärnolja

Det hade varit synd att endast använda aprikoskärnolja i köket. Aprikoskärnolja passar nämligen perfekt för hud-, kropps- och hårvård. Den spelar även en viktig roll i kampen mot akne. Upptäck själv de magiska effekterna av aprikoskärnolja!

Aprikoskärnolja för hår

Aprikoskärnolja lugnar irriterad hud, inklusive irriterade hårbottnar. Dessutom vitaliserar den torrt och slitet hår. Om du då och då unnar dig en hårinpackning med aprikoskärnolja kommer du snart att få ett friskt och glänsande hår.

Aprikoskärnolja för ansikte

Aprikosolja är lämplig för alla hudtyper, inklusive mycket känslig hud och även för barns känsliga hud. Dess regenerativa och antioxidanta effekter hjälper till och med mot akne och eksem. Den fungerar också särskilt bra i kampen mot ålderstecken! Vid regelbunden användning minskar den uppkomsten av rynkor och lindrar tecken på hudens åldrande.

Aprikoskärnolja för kropp

Aprikosolja är lösningen på torr och sprucken hy samt hy som irriterats av solen. Oljan ger huden en stor mängd A- och E-vitamin, tillför näring och regenererar den. Du kommer garanterat att bli helt kär i hur snabbt oljan absorberas utan att lämna en fet känsla på huden.

På notino.se hittar du aprikosolja från Dr. Feelgood, Saloos och andra märken till fantastiska priser. Välj din favorit.