Tillbaka till huvudinnehållet

Atkinsons

Atkinsons

En gång för länge sen, på slutet av 1700-talet, bestämde sig en ung och ambitiös gentleman från norra England att finna lyckan, berömmelse och rikedom bland Londons kosmopolitiska gator. Denna gentleman var ingen annan än självaste James Atkinson och året var 1799.

Det dröjde inte länge innan Londons överklass bokstavligen förälskade sig i hans balsam som doftade av nyklippta rosor. Den unga skaparen hade dock ett mycket bättre ess i rockärmen. Och det var en after shave som till doften skiljde sig totalt från de vanliga italienska dofterna som regerande parfymmarknaden. James Atkinson after shave var fräsch men ändå varm och kryddig och doften höll i sig otroligt länge.

På kung Georg IV:s begäran blev James officiell hovparfymören 1826. Hans dofter blev snabbt allt mer populära! Drottning Viktoria och Englands ärkefiende Napoleon Bonaparte var bara några av James nöjda kunder.

Prova några av Atkinsons exklusiva dofter du med. De är extra populära bland eleganta och charmanta kvinnor, eller med andra ord, alla som tycker om djärva dofter med historiska rötter.

hela texten dölja texten