Badsalt

Mest sålda

Badsalt hjälper dig att koppla av samtidigt som den löser en mängd olika hudproblem. Allt du behöver göra är att fylla badkaret, ta av dig kläderna tillsammans med bekymren, och njuta av härligt spa hemma.

Vi har hittat badsalter av högsta kvalitet från Döda havet, med magnesium eller doft av lavendel, rosor och eukalyptus, samt speciella badsalt för fötterna.

Varför bör man använda badsalt?

  • Badsalt är inte bara ett perfekt sätt att slappna av, även om dess berusande doft uppmuntrar just detta. Det är framför allt regenerativa effekterna som bör nämnas i samband med badsalt. Saltet är rikt på naturliga mineraler, så det hjälper till att lindra symtomen på hudsjukdomar.
  • Ett av de populäraste avslappnande badsalterna är utan tvekan lavendelsalt som har fantastiska lugnande effekter och motverkar även kramper eller reumatisk smärta.
  • Dödahavssalt, som förbättrar hud som drabbats av akne eller psoriasis, är också populärt. Havsbadsalt har även gynnsamma effekter på nervspänningar och migrän, hjälper till att avgifta kroppen och minskar ökad svettning av fötterna.
  • Magnesiumbadsalt är också värt att nämna, som huvudsakligen består av magnesium. Detta salt har gynnsamma effekter på hudproblem, reumatism och artrit, muskelkramper, ledvärk och mensvärk.

Välj det bästa badsaltet till bra priser och skäm bort både din kropp och dina sinnen, precis som du förtjänar!

Vårt tips: Prova också de populära mousserande badbomberna eller badskum och unna dig ett avkopplande bad.