Barry M Colour Changing Läppstift som ändrar färg efter ditt humör

1×
Barry M Colour Changing Läppstift som ändrar färg efter ditt humör
Barry M Colour Changing Läppstift som ändrar färg efter ditt humör
Skugga Unicorn 4,5 g
67,90kr

Kod: BRM01202 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-08-11
Personlig upphämtning
onsdag 2021-08-11
UPS Air Mail
måndag 2021-08-09

Beskrivning Barry M Colour Changing
Egenskaper

En unik rosa nyans som passar ditt nuvarande humör! Det magiska gula läppstiftet Barry M Color Changing Unicorn anpassar sig direkt till dina läppar omedelbart efter applicering. Detta skapar en unik nyans som bara du kommer att ha.

Varje person är annorlunda och varje utseende är unikt. Visa ditt sanna jag till fullo med det föränderliga läppstiftet från Barry M.

Egenskaper:

  • färgar läpparna med en individuell rosa nyans
  • krämig konsistens
  • håller länge

Applicering:
Applicera läppstiftet med mjuka svep på läpparna, från mitten och ut till hörnen. Efter ett tag anpassar sig läppstiftets nyans efter dina läppar.

Egenskaper

Skugga
rosa
Konsistens
kräm
Effekt
särskild

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Colour Changing1