Barry M In the Buff Palett för ögonskugga med spegel

Barry M In the Buff Palett för ögonskugga  med spegel
Barry M In the Buff Palett för ögonskugga  med spegel
10 x 0.7 g

Kod: BRM01057 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Barry M In the Buff
Egenskaper

Ögon make-up paletten Barry M In the Buff öppnar möjligheterna till att skapa de mest fantastiska variationerna av ögonmakeup.

Egenskaper:

  • glittrig och matt effekt
  • väl kombinerbara färger
  • för både dag och kvälls användning

Innehåll:

  • spegel
  • vegan produkt

Så här använder du:
Applicera på ögonlocken med den inkluderade applikatorn eller med fingertopparna.

Egenskaper

Skugga
brun, rosa, naken

Vi har skrivit om Barry M In the Buff
Artiklar

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M In the Buff