Höstnaglar 2020: Enkelt är vackert

23 oktober 2020Notino

Har du redan packat undan dina sommarkläder och tagit fram höstgarderoben? Då är det dags att göra detsamma med ditt manikyrset också. Vi har tagit fram tipsen som visar vad som gäller i höst och vad vi gillar just nu. I år är det enkla och sexiga naglar som gäller för att framhäva din höstlook och den höstiga stämningen.

Sensuella ombrénaglar

Ombrénaglar är helt klart en av höstens trender. Ombrénaglar är visserligen inget nytt men den här säsongen återvänder de med de mest tilldragande färgkombinationerna. Eller kan du föreställa dig något mer feminint än rött och svart? Om du vill imponera vid första ögonkastet är valet självklart.

Börja med att måla ungefär halva nageln med nagellacket Essie i nyansen Licorine och låt torka. Sedan är det dags för det röda lagret. Ta en gammal sminksvamp som du ändå tänkt slänga och använd den för att applicera Essie Forever Yummy. En sminksvamp är nämligen just det du behöver för att få till ombréeffekten! Dutta försiktigt nagellacket på nagelns övre halva och låt torka igen. För att de två färgerna ska gifta sig vackert avslutas “ombréritualen” med ett lager genomskinligt lack.

En enda prick räcker

Just det! En liten prick är allt som behövs för att få fulländade höstnaglar 2020. Om du inte är så förtjust i naglar som sticker ut kan du välja bland ett brett utbud av nude-nyanser som du sedan lyfter med en liten detalj. Processen är verkligen enkel och dina naglar kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig.

Börja med att måla hela nageln med nagellacket Yves Saint Laurent La Laque Couture i nyansen Beige Léger och låt torka. Sedan är det dags att fokusera på detaljerna och måla en svart prick på nageln. För att få till riktigt eleganta höstnaglar 2020 gäller det att pricken är så liten som möjligt. Välj därför en riktigt tunn pensel, eller till och med en tandpetare. Pricken bör målas så nära nagelbädden som möjligt. Till detta rekommenderar vi nagellacket La Laque Couture, den här gången i nyansen Noir Over Noir.

Metallic

Ge dina naglar det lilla extra genom att låta dem skina! Kittet NOBEA Metal består av metallic-nagellack i fyra vackra höstfärger – allt du behöver göra är bestämma dig för om du är sugen på en varm eller kall nyans.

Och du behöver absolut inte hålla dig till bara en färg! Du kan lugnt leka med färgerna och använda flera färger på en och samma hand. I vilket fall kommer du att få trendiga naglar. För att nagellacket ska få en riktigt stark färg och hålla väl, är det bäst att måla två lager över hela nageln. Detta är allt som behövs för att få till denna höstlook.

Pastellfärgad höst

Pastellfärger är antagligen något du vanligen kopplar till sommaren, men även den här säsongen kan pastellfärgade naglar vara en inspirationskälla – de har nämligen överlevt slutet på sommaren och blivit en hösttrend! Du kan alltså liva upp hösten med en färgglad manikyr. Det finns mängder av vackra pastellnyanser, men vår favorit är OPI Nail Lacquer i nyansen Amethyst. Så var inte rädd för att prova pasteller för att skapa fantastiska höstnaglar!

Vinröda klassiker

Om du hellre vill gotta ned dig i mörkare toner och låta hösten riktigt synas på naglarna, kan du prova en sexig vinröd nyans. Vad är det viktigaste när det gäller mörka nagellack? Att de håller! Vi vet alla hur det är när en liten bit av nagellacket skavs bort och plötsligt är det det enda du kan tänka på. Prova därför Lancôme Le Vernis i nyansen A L'opéra. Inget annat nagellack håller så bra och färgen fångar allas ögon.

Kakifärgade toner

Brun-grönt eller kakifärgat har helt klart en plats bland höstens färger. Var inte rädd för att prova dig fram med kakifärgat, du kan välja mellan flera olika mer eller mindre framträdande nyanser! Med nagellacket Nails Inc. Gel Effect får du dessutom en perfekt geleffekt på köpet och nyansen Hyde Park Court ger dig vackra höstiga gelnaglar på bara ett par minuter.

Vilken hösttrend är din favorit? Har du redan provat på någon av dem? Hör av dig i kommentarerna.

Författare: Notino

Läs mer