Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm Lystergivande balsam

Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm Lystergivande balsam
Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm Lystergivande balsam
Skugga BARE GLOW 30 ml
806,90kr

Kod: BBR01524 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-08-11
Personlig upphämtning
onsdag 2021-08-11
UPS Air Mail
måndag 2021-08-09

Beskrivning Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm
Egenskaper

Den underliggande basen Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm gör huden perfekt len, förbereder den för smink och säkerställer längre hållbarhet.

Egenskaper:

  • ljusnar upp

Så här använder du:
Efter användning av dag krämen applicera en liten mängd av produkten på hela ansiktet eller på enskilda delar av ansiktet. Fördela jämt och noggrant. Sedan applicera sminket.

Egenskaper

Effekter
Uppljusande

Om märket Bobbi Brown

Nyckeln till skönhet är enkel: ”Var dig själv.” Dessa ord kommer från make-up-artisten Bobbi Brown, grunderskan till det förstklassiga märket med dekorativ kosmetika som har samma namn.

Den amerikanska kosmetikan Bobbi Brown kom till världen på 90-talet. Vid den tiden var dagligvarubutikerna och kosmetiksalongerna fulla av färgglada och brokiga produkter. Bobbi Brown saknade dock ett naturligt smink som framhävde kvinnans skönhet utan att skugga den. Hov var säker på att kvinnor vill vara sig själva även när de är sminkade – bara vackrare och mer självsäkra. Därför lanserades 1991 kollektionen med 10 Bobbi Brown-läppstift baserade på beige pigment.

Idag hjälper kosmetikan Bobbi Brown kvinnor över hela världen att känna sig vackra och självsäkra. Märkets make-uper och läppstift i hudtoner eller fina rouger har blivit absoluta bästsäljare. Anledningen till detta är som grunderskan säger, med rätt typ av sminkning blir kvinnlig skönhet ett mäktigt verktyg.

Recensioner Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm