Bobbi Brown Glowing Pink Highlighter

Bobbi Brown Glowing Pink Highlighter
Bobbi Brown Glowing Pink Highlighter
Ny
551,90kr
Skugga Pink Glow 7 g
Kod: BBR09568 | Mer än 5 st finns i lager
1
Post Nord
onsdag 2021-08-11
Personlig upphämtning
onsdag 2021-08-11
UPS Air Mail
måndag 2021-08-09

Beskrivning Bobbi Brown Glowing Pink

Highlighter Bobbi Brown Glowing Pink ger ditt ansikte ett hälsosamt blick fullt av vitalitet.

Egenskaper:

  • varsamt markerar utvalda delar av ansiktet
  • perfekt framhäver ansiktet

Så här använder du:
Applicera på kindbenen, de övre kinderna-centrum av ansiktet, under ögonbrynen och ögonens inre hörn för ett perfekt framhävande ansikte.

Om märket Bobbi Brown

Nyckeln till skönhet är enkel: ”Var dig själv.” Dessa ord kommer från make-up-artisten Bobbi Brown, grunderskan till det förstklassiga märket med dekorativ kosmetika som har samma namn.

Den amerikanska kosmetikan Bobbi Brown kom till världen på 90-talet. Vid den tiden var dagligvarubutikerna och kosmetiksalongerna fulla av färgglada och brokiga produkter. Bobbi Brown saknade dock ett naturligt smink som framhävde kvinnans skönhet utan att skugga den. Hov var säker på att kvinnor vill vara sig själva även när de är sminkade – bara vackrare och mer självsäkra. Därför lanserades 1991 kollektionen med 10 Bobbi Brown-läppstift baserade på beige pigment.

Idag hjälper kosmetikan Bobbi Brown kvinnor över hela världen att känna sig vackra och självsäkra. Märkets make-uper och läppstift i hudtoner eller fina rouger har blivit absoluta bästsäljare. Anledningen till detta är som grunderskan säger, med rätt typ av sminkning blir kvinnlig skönhet ett mäktigt verktyg.

Recensioner Bobbi Brown Glowing Pink