Calvin KleinCK IN2U Eau de Toilette för Kvinnor

6×
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette för Kvinnor
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette för Kvinnor
Kampanj
Fri leverans
100 ml
415,00kr

Kod: CAK0222 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning Calvin Klein CK IN2U
Komposition

Calvin Klein CK IN2U är en Eau de Toilette som representerar kvinnor som lever här och nu, som inte planerar i förväg utan låter sig ledas dit livet för dem.Kvinnor som njuter av spontana beslut, som älskar ovanliga upplevelser och som kan ge sig ut för att upptäcka världen varje dag.

  • en frisk, blommig och citrusaktig doft
  • för unga, progressiva kvinnor
  • för dagligt bruk, framförallt under det varmare halvåret

Doftens komposition
In de inledande tonerna av CK IN2U vävs saftiga toner av rosa grapefrukt och siciliansk bergamott samman med svartvinbärsblad.Efter en stund uppenbarar sig doftens hjärta, där sensuell orkidé gifter sig med kaktus, vilket gör doften väldigt feminin och elegant samtidigt som den är förförisk.Hela doftkompositionen förstärks av grundtonerna av varmt rött cederträ och söt vanilj som kompletterar ackorden av ambra.

Doftens historia

År 2007 presenterade Calvin Klein CK IN2U, märkets första duodoft som inte är en unisexparfym.Flaskans design har en urban minimalism över sig och det är knappast en slump.Både dam- och herrvarianten av CK IN2U är gjorda för den yngre generationen.Parfymerna hjälper unga människor att uttrycka sin obundenhet, frihet och möjlighet att upptäcka världen.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGARNCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, FD&C YELLOW NO.5 (CI 19140), D1C RED NO.33 (CI 17200), FD&C GREEN NO.3 (CI 42053). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Röda vinbärsblad, Siciliansk bergamott, Rosa grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kaktus, Orkidé
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, Bärnsten, Vanilj
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Calvin Klein

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.

Recensioner Calvin Klein CK IN2U6