Calvin KleinCK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex

Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Fri leverans
100 ml
387,80kr

I lager | Kod: CAK17415
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Sommar... Vad sägs om att uppleva något nytt? Eller försvinna in i drömmarnas värld fylld av fantasier? Unisexdoften Calvin Klein CK One Summer 2021 är dock verklig – en riktig oas för dina sinnen redan från första anblick och första doft.

  • en begränsad sommarutgåva av den ikoniska doften Calvin Klein CK One Summer
  • tematiska klistermärken ingår med den aromatiska citrusdoften
  • flakongen för 2021 formgavs i samarbete med konstnären Mishko

Doftens komposition
Den första doften friskar upp med en blandning av grapefrukt och mandariner i kombination med akvatiska ackord. Efter en stund sprider sig doften av pikanta rabarber, vattenmelon och timjan. Det hela toppas med den rena och sensuella doften av ambroxan och noter av persikoskal och trä.

Doftens historia
Konstnären med pseudonymen Mishko är känd för sina verk inspirerade av både verkligheten och en surrealistisk värld. Resultatet är digitalt redigerade och visuellt unika verk som inte går att missa. Calvin Klein CK One Summer 2021 kommer i en flakong som formgivits av Mishko och doften är lika svår att undgå som konstnärens verk.

Den elektriskt blåa flakongen pryds av en deformerad text, som när en gassande sol gör verkligheten suddig och den fräscha citrusdoften inuti utgör det perfekta sättet att fräscha upp sinnena under varma sommardagar.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Vatten-noter, Grapefrukt, Citron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Rabarber, Eukalyptus, Vattenmelon
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Persika, Ambroxan
Doftkategori
citrus, akvatisk, träig

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.