Calvin KleinEternity Eau Fresh Eau de Parfum för Kvinnor

Calvin Klein Eternity Eau Fresh Eau de Parfum för Kvinnor
Calvin Klein Eternity Eau Fresh Eau de Parfum för Kvinnor
50 ml
554,30kr

I lager | Kod: CAK17338
1
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

Calvin Klein Eternity Eau Fresh för kvinnor är en eau de parfumen som låter dig uppleva charm, fräschör och blommiga toner som förtrollar dina sinnen medan du promenerar genom vackra trädgårdar. Den delikata doftkompositionen återspeglar romantik och naturens spontanitet samt hyllar evig kärlek.

  • en blommig doft med fruktiga och akvatiska toner
  • lanserades tillsammans med herrparfymen Calvin Klein Eternity for Men Cologne
  • lanserades 2020

Doftens komposition
De inledande tonerna består av saftigt päron som gradvis smälter samman med en gnistrande, berusande och rik doft av jasmin. Därefter ansluter sig rent feminina ingredienser – pioner samt de avslutande, delikata noterna av ambra och trä som ger doften en ung och energisk vibe.

Doftens historia
Doften Calvin Klein Eternity Eau Fresh är en modernare och lättare version av den ikoniska doften Calvin Klein Eternity. Denna duo har inspirerats av den friska känsla som regerar i blomsterträdgårdar och de flytande formerna som uppenbarar sig på havets perfekt blanka yta. Flakongens eleganta form är densamma som hos de tidigare Eternity-dofterna och doftens delikata, rosa nyans ger den en lekfull och feminin känsla.

I doftens bakgrund, och även i dess kampanj, utspelar sig en historia om ett förälskat par som bundits samman av äkta kärlek i många år. Modellen Christy Turlington Burns framträder i kampanjen tillsammans med sin man. Redan 1988 syntes Turlington Burns för första gången i en Calvin Klein Eternity-kampanj.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Pion
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Päron
Doftkategori
fruktig, blommig, akvatisk

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.