Calvin KleinEternity Summer 2020 Eau de Parfum för Kvinnor

Calvin Klein Eternity Summer 2020 Eau de Parfum för Kvinnor
Calvin Klein Eternity Summer 2020 Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
464,00kr

I lager | Kod: CAK17274
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Vad älskar du mest med sommaren? Solnedgångarna? Om du också tycker att de är magiskt vackra bör Eau de Parfume Calvin Klein Eternity Summer 2020 för kvinnor vara alldeles rätt för dig. Den har en sommarkvälls romantik i sig, som inom en kort stund sprids runt hela dig.

  • en frisk blommig doft med en solig touch
  • lanseras i begränsad upplaga för sommaren 2020
  • skapad av parfymören Pascal Gaurin

Doftens sammansättning
En bländande kombination av ökenros, viol och den fräscha och något söta italienska bergamotten förför dig direkt första gången du känner den. Inledningen avtar sedan lite för att ge plats för blandningen av berusande jasmin och ingefära, som understryks av de exotiska noterna av kokosvatten. Den varma kryddiga noten ger sedan vika för att låta vetiver, guajakträ och mysk ta över.

Doftens historia
Redan förpackningen och flakongen till Calvin Klein Eternity Summer 2020 låter dig känna sommarens härligheter. Dess utseende inspirerades av solnedgångar då solen får sin röda ton och verkar röra vid havsytan.

Denna doft är en symbolisk motpol till soluppgången då den varma sommardagen fortfarande står framför oss. Calvin Klein Eternity Summer 2020 låter dig känna en frisk havsbris, och påminner dig om det välkända ljudet av vågor i den kyliga oceanen när dagen närmar sig sitt slut.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ökenros, Viollöv, Italiensk bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kokosnötsvatten, Arabisk jasmin, Ingefära
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Mysk, Guaiac-träd
Doftkategori
blommig

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.