Calvin KleinWomen Eau de Parfum för Kvinnor

1×
Calvin Klein Women Eau de Parfum för Kvinnor
Calvin Klein Women Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
814,00kr

Kod: CAK12239 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning Calvin Klein Women
Komposition

Calvin Klein Women är en Eau de Parfum som hyllar kvinnlighet i alla dess former.Den ger alla kvinnor en styrka och beslutsamhet att uppfylla sina drömmar utan att glömma bort sitt riktiga jag.

  • en sprakande blommig och träig doft
  • för starka och moderna kvinnor
  • perfekt för vardagen

Doftens sammansättning
I inledningen blandas ackord av uppfriskande eukalyptusblad, citrus och kulor av svartpeppar.Efter en stund ansluter sig det eleganta blommiga hjärtat som består av en blandning av blomblad från apelsinträd, magnolia och jasmin.Den innovativa kompositionen står på en förförisk grund som består av rökelse, ambra och virginaceder, som ger doften en lätt värme och ett djup.

Doftens historia
Den moderna kvinnan är helt fri och kan definiera sin identitet på oändligt många sätt.Kvinnorna i hennes närhet ger henne både styrka och en känsla av gemenskap.Doftens motto #IAMWOMEN säger: “Jag är alla kvinnor i en enda kropp.”Inspirationen till flaskans originella lock kommer från den genomträngande blick som kvinnor har och som reflekterar deras delade styrka.

Raf Simons skapade denna Eau de Parfum 2018 och de framgångsrika skådespelerskorna Lupita Nyong’o och Saoirse Ronan blev dess ansikten utåt.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRAL, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, D&,C RED NO. 33 (CI 17200), EXT. D&,C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&,C RED NO. 4 (CI 14700), FD&,C YELLOW NO. 5 (CI 19140). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citrusfrukt, Eukalyptus, Svartpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Magnolia, Apelsinträdsblomma, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ambroxan, Olibanum, Ceder från Virginia
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Calvin Klein

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.

Recensioner Calvin Klein Women1