Calvin Klein WomenEau de Parfum för Kvinnor

1×
Calvin Klein Women Eau de Parfum för Kvinnor
Calvin Klein Women Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
574,00kr

Kod: CAK12239 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-01-23
  • Parfym beskrivning
  • Recensioner

Parfym beskrivning Calvin Klein Women
Komposition

Calvin Klein Women är en Eau de Parfum som hyllar kvinnlighet i alla dess former.Den ger alla kvinnor en styrka och beslutsamhet att uppfylla sina drömmar utan att glömma bort sitt riktiga jag.

  • en sprakande blommig och träig doft
  • för starka och moderna kvinnor
  • perfekt för vardagen

Doftens sammansättning
I inledningen blandas ackord av uppfriskande eukalyptusblad, citrus och kulor av svartpeppar.Efter en stund ansluter sig det eleganta blommiga hjärtat som består av en blandning av blomblad från apelsinträd, magnolia och jasmin.Den innovativa kompositionen står på en förförisk grund som består av rökelse, ambra och virginaceder, som ger doften en lätt värme och ett djup.

Doftens historia
Den moderna kvinnan är helt fri och kan definiera sin identitet på oändligt många sätt.Kvinnorna i hennes närhet ger henne både styrka och en känsla av gemenskap.Doftens motto #IAMWOMEN säger: “Jag är alla kvinnor i en enda kropp.”Inspirationen till flaskans originella lock kommer från den genomträngande blick som kvinnor har och som reflekterar deras delade styrka.

Raf Simons skapade denna Eau de Parfum 2018 och de framgångsrika skådespelerskorna Lupita Nyong’o och Saoirse Ronan blev dess ansikten utåt.

Komposition

Top notes
Svartpeppar, Citrusfrukt, Eukalyptus
Middle notes
Magnolia, Jasmin, Apelsinträdsblomma
Base notes
Ambroxan, Olibanum, Ceder från Virginia
Doftkategori
träig, blommig

Recensioner Calvin Klein Women